Skip to content

Garantie

Niet meer dan logisch, toch?

Bij Amstel Car Service vinden wij het vanzelfsprekend dat u (fabrieks)garantie krijgt op reparaties en nieuwe onderdelen.

BOVAG garantie.

Als BOVAG-bedrijf hebben wij de doelstelling dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van hun mobiliteit. De BOVAG (Bond Van Automobielhandelaren en Garagehouders) is een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. En dat is niet voor niets. Alle BOVAG bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Om het predicaat BOVAG-bedrijf te mogen voeren, verplichten wij ons als garage om op vakbekwame wijze ons werk te doen en een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten. De bekende BOVAG Garantie en de leveringsvoorwaarden zorgen ervoor dat uw belangen als klant altijd goed geborgd zijn.

RDW erkend.

Amstel Car Service is RDW erkend. Dat klinkt goed, maar wat wil dat nou eigenlijk zeggen? Een RDW erkenning geeft aan dat ons autobedrijf voldoet aan de eisen van de RDW (Rijksdienst voor Wegverkeer). Dit betekent onder andere dat wij APK keuringen mogen uitvoeren en op de RDW-lijst vermeld staan als goede, erkende en veilige garage.

De RDW controleert de erkende bedrijven met grote regelmaat. Dat houdt ons extra gemotiveerd om die kwaliteitseisen continu waar te maken. De RDW is een belangrijke partner in de hele mobiliteitsketen.

Om u een idee te geven van de hoofdtaken van de RDW als publieke dienstverlener, zetten wij de hoofdtaken kort voor u uiteen:

  • Het toelaten van voertuigen en onderdelen daarvan op de Nederlandse en Europese markt.
  • Het verzamelen, opslaan, bewerken en beheren van gegevens, zoals voertuiggegevens, voertuigdocumenten en gegevens van eigenaren, alsmede informatieverstrekking over deze gegevens.
  • Toezicht houden op RDW erkende bedrijven en de controle op de technische staat van voertuigen.
  • Documentenafgifte voor voertuigen en eigenaren, zoals rijbewijzen en het APK-formulier.

Hulp of advies nodig?

Bel ons op 020 – 663 09 88
of plan direct een afspraak

Reviews