Skip to content

Diensten en Services

Onderhoud

Airco Service
Het wordt over het algemeen aanbevolen om het airconditioningsysteem van uw auto minstens één keer per jaar te laten controleren en onderhouden.
Lees verder
APK keuring
Bij de keuring controleren wij uw voertuig op verschillende punten, zoals de algemene staat, remmen, verlichting, banden, en de uitlaatgasemissies.
Lees verder
Grote of kleine beurt
Deze periodieke keuringen worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat uw auto goed blijft functioneren en om eventuele problemen vroegtijdig te identificeren.
Lees verder
Najaarscheck
Met een najaarscheck is uw voertuig goed voorbereid op de winterse omstandigheden. Zo worden startproblemen of een defecte accu voorkomen.
Lees verder
Wintercheck
Met de wintercheck contoleren wij alle aspecten van het voertuig die belangrijk zijn voor veilig en betrouwbaar rijden in koude, winterse omstandigheden.
Lees verder

Reparaties

Remmen vervangen
Remschijven slijten en wanneer ze te dun worden of beschadigd raken moeten ze vervangen worden. Dit is te herkennen aan een langere remweg, trillingen, of een piepend geluid bij het remmen.
Lees verder
Distributieriem vervangen
Een distributieriem is aan slijtage onderhevig. Om motorschade te voorkomen wordt voor de meeste distributieriemen een vervangingsinterval van ongeveer 80.000 tot 160.000 kilometer aangehouden.
Lees verder
Koppeling vervangen
Een versleten koppeling begint te slippen. Wanneer u de koppeling laat opkomen zal de auto traag reageren en nauwelijks versnellen. Dit is een goede indicator voor onderhoud of vervanging van de koppeling.
Lees verder

Banden

All Season banden
Een all-season- of 4-seizoenenband is een compromis tussen de zomer- en de winterband. De band is ontworpen om het hele jaar door te worden gebruikt, ongeacht de weersomstandigheden.
Lees verder
Velgen
Velgen zijn essentieel, niet alleen vanuit functioneel oogpunt, maar ook vanuit esthetisch perspectief. Het kiezen van de juiste velgen die passen bij de specificaties en vereisten van de auto is echter essentieel.
Lees verder
Winterbanden
Winterbanden zijn ontworpen om te presteren in koude weersomstandigheden, zoals lage temperaturen, sneeuw, ijs en gladde wegen. Ze hebben diepere profielgroeven en lamellen dan andere type banden.
Lees verder
Zomerbanden
Zomerbanden zijn ontworpen om te presteren met droge wegcondities en warme weersomstandigheden van boven 7°C. Ze hebben minder groeven dan winterbanden en grotere profielblokken.
Lees verder

Wrapping

Car wrapping
Amstel Car Service is de specialist voor car wrapping in Amsterdam en omstreken. Met opgeleide professionals verzorgen wij complete carwraps met toonaangevende kwaliteit en betrouwbaarheid.
Lees verder
Ramen tinten
Bij het tinten van autoramen wordt er een dunne laag film aangebracht op de ramen van het voertuig. Dit verminderd de hoeveelheid licht en warmte die doordringt en voorkomt inkijk van andere weggebruikers.
Lees verder
Paint protecten
Paint protection beschermt uw auto tegen krassen, steenslag, vuil en verkleuring. Paint protection omvat het aanbrengen van een transparante coating of film op de lak, die voorkomt dat de auto beschadigd.
Lees verder

Chiptuning

Chiptuning
Maatwerk chiptuning voor nagenoeg alle benzine- en dieselvoertuigen. Door het perfect afstellen van de motor management software helpen wij het volledige potentieel van uw voertuig te benutten.
Lees verder