Skip to content

Car wrapping

Van simpele belettering to complete carwrap

De car wrap specialist van Amsterdam en omstreken

Met onze jarenlange ervaring zijn wij toonaangevend op het gebied van carwrapping, ramen tinten en het aanbrengen van Paint Protection Films. Ons toegewijde team bestaat uit een vast team opgeleide specialisten welke zich onderscheiden door vakmanschap en oog voor detail. Wij streven bij iedere klus naar ongeëvenaarde kwaliteit en bieden uitstekende garanties op al onze diensten.

Wat is car wrapping?

Bij het wrappen van een auto wordt speciale vinylfolie op de carrosserie van een voertuig aangebracht om de kleur of het uiterlijk te veranderen. Het is een alternatief voor het traditioneel overspuiten van een auto. Car wrapping biedt tal van voordelen, waaronder een breed scala aan kleuropties, de mogelijkheid om unieke ontwerpen of patronen toe te passen, en het biedt tegelijkertijd een beschermende laag voor de originele lak van het voertuig.

Wij gebruiken speciale wrapfolie ontwikkeld door 3M en Avery, welke extreem vervormbaar is. Hierdoor kunnen we de folie aanbrengen over de meest complexe vormen en modelleren we de wrapfolie zo dat deze de vormen van uw auto volgt, inclusief de spiegels, bumpers en andere delen. Deze wrapfolie hecht aan alle gelakte delen en we wrappen standaard alle gelakte delen van uw auto.

Hulp of advies nodig?

Bel ons op 020 – 663 09 88
of plan direct een afspraak

Reviews