Skip to content

Ontdek de mogelijkheden

Chiptuning op maat

Selecteer uw auto

Kies uw voertuig en ontdek de chiptuning mogelijkheden

Bekijk de opties

Maatwerk Chiptuning in Amsterdam

Amstel Car Service biedt maatwerk chiptuning voor nagenoeg alle benzine- en dieselvoertuigen. Door het perfect afstellen van de motormanagement software helpen wij u het volledige potentieel van uw voertuig te benutten. 

Of u nu op zoek bent naar meer vermogen, brandstofefficiëntie of een verbeterde rijervaring, onze ervaren technici staan klaar om u te helpen uw rijervaring naar een hoger niveau te tillen.

Wat is Chiptuning?

Chiptuning is een geavanceerde methode om de prestaties van een voertuig te verbeteren door het aanpassen van de software (het motormanagement) in de elektronische controle-eenheid (ECU) van de motor. De ECU is verantwoordelijk voor het regelen van verschillende aspecten van de motor, zoals de brandstoftoevoer, turbodruk, ontstekingstiming en luchtmengsel.

Bij chiptuning wordt de originele software van de ECU aangepast om de prestaties te optimaliseren. Dit gebeurt door het wijzigen van de parameters die van invloed zijn op het vermogen, koppel, brandstofefficiëntie en responsiviteit van de motor. Door het aanpassen van deze parameters kan de chiptuning de motor efficiënter laten werken en het vermogen vergroten.

De voordelen van Chiptuning

 1. Meer vermogen en koppel
  Chiptuning kan het vermogen en koppel van uw voertuig aanzienlijk verhogen, waardoor u sneller kunt accelereren en betere prestaties kunt leveren. Of u nu op de snelweg rijdt, in de stad bent of off-road avonturen beleeft, de extra kracht onder uw voet zal uw rijervaring naar nieuwe hoogten tillen.

 2. Brandstofefficiëntie
  Met geoptimaliseerde motortuning kan uw voertuig efficiënter omgaan met brandstof. Door de verbranding te verbeteren en de efficiency te verhogen, kunt u potentieel besparen op brandstofkosten en tegelijkertijd een milieubewustere keuze maken.

 3. Responsieve acceleratie
  Chiptuning verbetert de reactiesnelheid van uw voertuig, waardoor u een directere en soepelere acceleratie ervaart. Dit betekent dat u snel kunt inhalen, vlot kunt invoegen op de snelweg en beter kunt reageren in verkeerssituaties.

 4. Aangepaste tuning
  Onze chiptuning-service is afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een sportievere rijervaring of juist naar meer brandstofefficiëntie, onze technici kunnen de tuning aanpassen om aan uw verwachtingen te voldoen.

 5. Veilig en betrouwbaar
  Onze chiptuning-experts hebben uitgebreide kennis en ervaring in het optimaliseren van motoren. We nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw voertuig veilig en betrouwbaar blijft, zonder concessies te doen aan de duurzaamheid en levensduur van de motor.

Hulp of advies nodig?

Bel ons op 020 – 663 09 88
of plan direct een afspraak